C ke qe gerthet …

Njeri kishte hipur ne nje peme dhe therriste me sa mundte:
– C/ke qe gerthet – tha nje kalimtar.
– Po tremb luanin.
– Po ku ka luan ketu ?
– E sheh ia kam arritur qellimit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento