Burri me edukat dhe zonja e moshuar

–    Më falni! Thoni sinqerisht sesa vjeç ju ngjaj realisht
–    Eh… Për flokët do të thosha 20 vjeç. Për mënyrën e të shikuarit, 19. Për lëkurën 18 dhe për trupin, 17
–    Ua, sa i mirë dhe i sjellshëm që qenke
–    Jo, unë jam thjesht i sinqertë…. Prisni tani se duhet të bëjë mbledhjen, për të nxjerrë shumën totale…shton me naivitet burri i sjellshëm.

Të ngjashme

Ska komente

Komento