Burri i saktë dhe 100 të çmendur…

Një i çmendur po ecën ne krahë te kundërt ne rrugën 26.

Një grua e cila dëgjon lajmet merr burrin e vet ne telefon pasi e dinte qe ai do te kthehej ne shtëpi nga ajo rruge.
Ajo i bie numrin te burrit dhe me një zë te shqetësuar i thotë: “Zemër te lutem të jesh i kujdesshëm! Sapo dëgjova në lajme se është një i çmendur qe po ecën ne drejtim te kundërt ne rrugën qe do kalosh ti për te ardhur ne shtëpi! ”

Burri ia kthen: ” Çfarë the?! Këtu nuk është një, këtu janë me qindra! ”

Të ngjashme

Ska komente

Komento