Burri i dëshpëruar

-Më ndihmoni ju lutem, kur unë përpiqem të bëj dashuri me gruan time…nuk mundem. Jam i dëshpëruar.
-Kuptova. Mer këtë pilulën Viagra, vrapo në shtëpi tek gruaja dhe do shohësh se gjishka do të shkojë mirë.
Burri bën atë që i thotë mjeku. Por, në shtëpi nuk ka njeri. 5 minuta…10….30….60 minuta kalojnë dhe shtëpia është bosh.
Njeriu, i brengosur, thërret mjekun në telefon:
-Doktor, si të veproj?? Gruaja ime nuk është në shtëpi dhe situata është duke u bërë e pa përballueshme. Më këshilloni diçka ju lutem…
-Po mirë, nëse nuk duron dot, shko tek komshija dhe kërkoji ndihmë.
-Po jo o doktor! Unë me komshijen nuk kam nevoj për Viagra…

Të ngjashme

Ska komente

Komento