Burri hyn në shtëpi dhe i thotë gruas

– Fitova 3 milion euro në llotari! E mora edhe çekun! Dhe më dëgjo, çfarë do që të jesh duke bërë,
lëri të gjitha punët dhe përgatit shpejtë valixhen.
– Mund të jeshë pak më i saktë? – Më thuaj të marrë gjërat e verës apo të dimrit?
– Të gjitha! Do të ikesh përgjithmonë! S’kemi më punë bashkë….

Të ngjashme

Ska komente

Komento