Burri gruaja dhe Weekendi

Të premten burri po i thotë gruas: “Grua, a je gati ta kalojmë një Weekend të bukur”?
Gruaja e lumtur i përgjigjet: “Po i dashur! Kjo është ide e mrekullueshme”!
Burri qesh dhe ia kthen i gëzuar: “OK, atëherë shihemi të hënën”!

Të ngjashme

Ska komente

Komento