Burri duke qarë

Po kthehet gruaja në shtëpi pas punës dhe e sheh burrin e vet duke qarë.
Çkemi i dashur? Çka nuk është në rregull?
“A të kujtohet 12 vite më parë, kur të lash shtatzënë e babi yt më kërcënoi se do të më fus në burg nëse nuk martohem me ty?”
“Po.”
“E po, sot do është dita që do të kisha dal prej burgut.”

Të ngjashme

Ska komente

Komento