Burri dhe psikiatri

I ankohet burri psikiatrit:
– Më ndihmo doktor, nuk mund ta shoh më me sy gruan time!
– Po e shoh se paskan përfunduar ditët e mira në lidhjen tuaj. Gjërat do të bëhen keq e më keq. Mendoj se do t’ju ndihmonte nëse shkoni në det.
– Jo bre doktor. E keqja është se ajo di not.

Të ngjashme

Ska komente

Komento