Burri dhe mosha e zonjës

“Më falni! Thoni sinqerisht sesa vjeç ju ngjaj realisht”.

Burri: “Eh… Për flokët do të thoja 20 vjeç. Për mënyrën e të shikuarit, 19. Për lëkurën 18 dhe për të gjithë trupin, 17”.

Zonja: “Ua, sa i mirë dhe i sjellshëm që qenkeni”

Burri: “Jo, unë jam thjesht i sinqertë…. Prisni tani se duhet të bëjë mbledhjen, për të nxjerrrë shumën totale!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento