Burri dhe gruja sikur ne Big Brother

BURRI: Grua,a bejme sikur jemi ne Big Brother ?

GRUAJA: Uuaa, sa ide e bukur, po luajme !

BURRI: OK, ke 2 minuta kohe te paketosh gjerat e tua , dhe te dalesh nga shtepia ?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento