Burri dhe gruaja besnike

Njeri kishte rene ne koma nje kohe te gjate dhe here pas here u zgjonte nga koma.
Gruaja e tij ishte besnike dhe cdohere qendronte prane tij.
Sa here qe ai hapte syte, gruaja ishte prane tij.
Nje dite, pasi u zgjua nga koma, i thote gruas afrohu pak, dhe gruaja i afrohet.
Ky fillon ti thote “ne te gjitha keto kohe te veshtira ti ishe gjithmone ne anen time.
Pasi u lirova nga burgu mu afrove. Pasi me deshtoi dhe e mbylla firmen, ishe prane meje.
Kur humba shtepine, ti ishe prane meje.
Kur filluan problemet e mia me shendet, ti gjithmone qendrove prane meje.
A e din çka?” Gruas i mbyshen syt me lote dhe preket shume. “Çka, i dashur?” e pyeti gruaja. Ai i thote “me duket se te gjitha keto i kam prej teje” 😀

Të ngjashme

Ska komente

Komento