Burri dhe biondia

Si përfundim, pasi kalojnë orë duke biseduar, ajo e pyet nëse mund ta shoqëronte në shtëpi.

Kur mbërrijnë në periferi, në një moment, burri ndalet në një rrugë të errët dhe i drejtohet biondes:

“Nëse unë tani tentoj të të përdhunoj, ti çfarë bën, do kërkosh ndihmë?”

Ajo: “Pse, i vetëm nuk ia del dot e?”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento