Burri arrin ne 5 te mengjesit ne shtepi

– Ku ishe , superman?
– Po ja me disa kliente dolem……..
– Dhe ndenje me ta deri ne 5 te mengjesit, superman?
– Po ja arritem te firmosim nje kontrate…..
– Dhe me pas cfare bete superman?
– Po ja vajtem ne nje lokal…..
– Dhe pastaj , superman?
– Pastaj vajtem ne nje bar me striptize, se ashtu donin klientet, por ishte merzitshem, po mire pse me thua gjithe kohes superman?
– Sepse vetem supermani i ve breket mbi pantallona………

Të ngjashme

Ska komente

Komento