Burrat janë sikur…

Reklamat.Nuk mund tu besosh fjalëve që thonë.
Kompjuterët. Vështirë ti kuptosh dhe asnjëherë nuk kanë kujtesë të mjaftueshme.
Horoskopi. Ju tregojnë çfarë të bëni dhe atë zakonisht gabimisht.
Maskarada. Zakonisht ngjallin emocion vetëm në shikim të parë.
Moti. Nuk mund të bësh asgjë që të ndryshohet.

Të ngjashme

Ska komente

Komento