Bukuria e gruas dhe mençuria e shkrimtarit

Një shkrimtari të shëmtuar por të famshëm e të zgjuar anglez i tha një ditë një grua e bukur por jo fort e zgjuar:

– Mendo sikur të martoheshim ne dhe fëmija jonë do të kishte bukurinë time dhe mençurinë tënde.

– Po sikur të ndodhte që ai të trashëgonte fytyrën time dhe trurin tënd ? – e pyeti shkrimtari.

Të ngjashme

Ska komente

Komento