Budalla dhe doktori

Ne spilatlin e te çmendurve, dy budallenj kan hyp ne nje peme edhe shefi i spitalit ka ardh edhe i thot zbritni poshte ata prap nuk kan zbrit pastaj shefi shkon e merr nje sharrë te druve edhe afrohet edhe i thote a po zbritni posht, a po e prej pemen, edhe njeri prej budallave ja ben hajde t’zbrisim se ky çfarë budalle asht e pren.

Të ngjashme

Ska komente

Komento