Brunja dhe Biondja

-Ishin dy vajza një Brune e shëndosh dhe një Bionde shume e dobët.
-Një dite dy vajzat takohen ne qytet dhe Brunja e shëndoshë shikon për një kohe te gjate me përbuzje Bionden dhe i thotë: “Duke te pare ty do te mendoja qe ky vend po vdes nga uria”.
-Kurse vajza Bionde i buzëqesh dhe përgjigjet: “Duke te pare ty do te mendoja qe ti je arsyeja”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento