Bretkosa fallxhore

Rruges takohet me bretkosen fallxhore.

– Bretkosa fallxhore, do me hedhesh nje fall?
– Po. Javen qe vjen do te besh te lumtur nje vajze te re bukuroshe.
– Vertet? Do te me puthe dhe do te shnderohem ne princ?
– Jo, do te marre 10 ne biologji.

Të ngjashme

Ska komente

Komento