Brekët

Një bionde e veshur me minifund dhe i dashuri i saj ngjiten shkallëve të një supermarketi. Të gjithë meshkujt që gjenden poshtë drejtojnë sytë kah ajo. Këtë e vëren i dashuri i saj dhe e qorton:
– Të thash të veshësh një fund më të gjatë, se tash të gjitha ata meshkuj po t’i shikojnë brekët!
– Mos u mërzit zemër se nuk e kanë atë fat. Ka kohë që unë nuk mbaj brekë…

Të ngjashme

Ska komente

Komento