Blerësja bionde dhe fustani zhapone

– Te lutem me jep një fustan me mëngë zhapone, i drejtohet ajo me edukatë shitëses se dyqanit.
Shitësja pasi rremon ne sirtarët e vitrinave gjen një sipas numrit te blerëses dhe ja jep për ta provuar. Pas provës ne këndin e caktuar, blerësja simpatike del nxitimthi dhe i thotë shitëses:
– Po ky fustani qenka pa mëngë!
– Po pra, i thotë shitësja, është me mëngë zhapone.
– Qe është me mëngë zhapone e mora vesh, po mëngët ku i ka, vazhdon me te sajën vajza bionde…

Të ngjashme

Ska komente

Komento