Bjondja tradhetare dhe naive

Nje burre donte te provonte besnikerine e te shoqes.

Pasi del ne ballkon, burri merr te shoqen ne celular, e cila nderkohe ishte duke lare enet:
–    C’kemi zemra, e pyet burri, por me ze te ndryshuar
–    Mbylle, mbylle, mbylle, kam burrin ne shtepi, pergjigjet gati e alarmuar gruaja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento