Bjondja e etur dhe zhgënjimi i komshiut…

– Kam aq dëshirë të madhe që të dal, të kënaqem, të pi dhe të përfundoj me një mashkull në krevat. A jeni i lirë sonte?
– Po – përgjigjet fqinji i gëzuar.
– Shumë mirë atëherë. Do të thotë mund të kujdeseni për qenin tim?

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Bele Ipcjaa 02/05/2014 at 8:06 am

    hahaahahh 😛

  • Komento