Bjondina në spita

Bjondina shkon në spital dhe futet tek salla e gjinekologjisë.
Doktori: Dëshëroni të vizitoheni..?
Bjondina: Jo dua të abortoj!
Doktori: Përse të abortoni , e keni menduar mire , eshte krim !??
Bjondina: Dyshoj që fëmija nuk është imi !

Të ngjashme

Ska komente

Komento