Bjondina dhe dentisti

Shkonë një bjondinë te dentisti, ai e kontrollonë, i heqë një dhëmb nga ana e majtë dhe e këshillonë bjondinën të mos hajë asgjë në anën e majtë.

Ajo sapo del nga dentisti, hanë një byrek që e blenë në anën e djathtë të rrugës .

Të ngjashme

Ska komente

Komento