Bjondina dhe burri

-Kishin dalur te gjith burrat e katundit per ti matur penisat se cili e ka me te gjate.
-Kthehet fituesi ne shtepi dhe bjondina e pyet: He burre kush e pat me te gjate?
-Burrri i thot: Une
-Bjondina i thot? Pse a nuk ishte prezent Osman Aga a?

Të ngjashme

Ska komente

Komento