Bjondet e zgjuara dhe testi i inteligjencës

– Sa bëjnë 3 herë 4?
– Po mendohet bjondina dhe thotë:
– 7.
– Rezultati është gabim.
Të gjitha bjondinat tjera bërtasin që udhëheqësi t’i japë edhe një shans. Ok!
– Pyetja tjetër është: sa bëjnë 2 herë 4?
– Bjondina përgjigjet: 6.
– Gabim.
Përsëri të tjerat: Edhe një shans, edhe një shans.
– Ok, vetëm se ky është shansi i fundit. Sa bëjnë 3 herë 3?
– 9, përgjigjet bjondina.
Kur, papritmas, bërtasin të tjerat:
– Edhe një shans, edhe një shans……!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento