Bisedojnë zeshkania, brunja dhe biondja

Zeshkania: Unë do jem zeshkania e parë që ka zbritur në Mars.
Brunja: Unë do bëhem brunja e parë që ka shkuar në Jupiter.
Biondja: Unë do jem biondja e parë që ka zbritur në Diell.
Zeshkania dhe brunja: Po nuk mundesh se të djeg!
Biondja: Kush po thotë? Do të shkoj natën

Të ngjashme

Ska komente

Komento