Bisedë jevgjish

Një çift jevgjish po ktheheshin për në çadrën e tyre nëpër një rrugë me baltë. Gruaja mbante në kurriz fëmijën e saj të vogël, por që pa e ndierë i kishte rënë në tokë. Si bënë disa hapa, e kuptuan që nuk e kishin dhe u kthyen ta merrnin. Fëmija ishte bërë baltë deri në fyt. Gruaja e mori në dorë dhe iu drejtua të shoqit:
– Hë, si mendon? Ta lajmë, apo ta lëmë e të bëjmë një tjetër?!

Të ngjashme

Ska komente

Komento