Biseda për martesën mes shoqeve

Njëra, tepër entuziaste i thotë tjetrës:

“Ua, më në fund, pas tre vitesh që jemi bashkë, Gimi më foli për martesën!”

“Me të vërtetë?! – i përgjigjet shoqja -. Po çfarë të tha konkretisht, të bëri ndonjë propozim, apo çfarë…”

“Më tha që e shoqja quhet Moza – i tregon ajo – dhe që kanë dy fëmijë. Madje janë në pritje të të tretit…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento