Biseda për fëmijët

Dy shoqe takohen me njëra-tjetrën dhe njëra, tepër entuziaste i thotë tjetrës:

– Ua, më në fund, pas tre vitesh që jemi bashkë, Gimi më foli për fëmijë!
– Me të vërtetë? – i përgjigjet shoqja. Po çfarë të tha konkretisht, të bëri ndonjë propozim, apo çfarë…?
– Jo. Më tha që e shoqja, quhet Moza, i tregon ajo, dhe që kanë dy fëmijë, është në pritje të të tretit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento