Biseda mes mësueses dhe nxënësit

Po e pyet mësuesja një nxënës: -Çka na jep dhia?. Qumësht, mish, përgjigjet ai. Mësuesja: -Çka jep pula?. Nxënësi: -Vezë, mish, etj. Mësuesja: -Çka jep lopa?. -Detyrat e shtëpisë, përgjigjet nxënësi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento