Biseda me gruan

-I thashë gruas që kush je ti për të më gjykuar mua dhe shokët e mi, ç’të duhet ty se kur dal për birra unë, ç’të duhet ty të ndrydhësh lirinë time dhe atë të kujtdo qoftë!
-Bravo të qoftë, ti je burrë me dy RR, po ajo çfarë të tha??
-Mos më fol nëpër dhëmbë….se nuk të kuptoj se çfarë po më thua!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento