Biseda e dy shoqeve

– Dy shoqe bisedojnë bashkë për ndershmërinë dhe të dyja i thonë njëra-tjetrës se janë të ndershme. Por njëra i bën një pyetje tjetrës dhe i thotë: – “A flet me burrin tuaj kur jeni duke bërë dashuri?”
– Ajo i përgjigjet: – “Kur më merr në telefon edhe flas”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento