Birrat dhe gruaja

Mbërrijnë para derës dhe i zoti i shtëpisë hidhet: “Shtttttt! Pusho, sepse ime shoqe po fle!”.

Në heshtje hyjnë në apartament, njëri shkon te frigoriferi në kuzhinë dhe tjetri i hedh një sy dhomës së gjumit. Ky i fundit, duke u kthyer në kuzhinë, tepër i eksituar i thotë tjetrit: “Më duket se është një tjetër burrë me tët shoqe në shtrat!”.

Ai i përgjigjet: “Shttttt! Mos na dëgjon! Se vetëm dy birra paskam…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento