Biondja për një natë te mikesha

Ndërkohë fillon të bie shi, kështu që mikesha i sugjeron të kalojë natën aty, në shtëpinë e saj dhe të kthehej të nesërmen në shtëpinë vet.
Biondja pranon dhe vendosin të shohin TV, teksa jashtë vazhdonte rrebeshi. Në një moment, mikesha shkon të vendosë fëmijët në gjumë dhe pas disa minutash, kur kthehet në kuzhinë, e gjen bionden të bërë qull.
“Po ku dreqin ishe”, e pyet ajo.
Biondja: “Shkova në shtëpinë time, për të marrë pizhamat…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento