Biondja gënjeshtare

Shefi i saj i shqetësuar e pyet, “Çfarë ke qe po qan? ”

Ajo shume e pikëlluar i thotë, “Nëna ime vdiq. ”

Shefi i thotë asaj që të shkojë në shtëpi, por ajo nuk pranon!

Më vonë, po atë ditë, shefi i saj e gjen atë përsëri duke qarë dhe e pyet se çfarë kishte qe po qante.

Ajo i përgjigjet: “Sapo bisedova me motrën time, dhe me tha qe edhe asaj i kishte vdekur nëna “.

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento