Biondja dhe plaku

Biondja e ulur në autobus kur i afrohet një plakë e cila po qëndronte në këmbë dhe e pyet:
“Oj vajzë e mirë a mund t’i ndërrojmë vendet?”
“Çka, unë të bëhem plakë a?” i përgjigjet biondja.

Të ngjashme

Ska komente

Komento