Biondja dhe kamionxhiu

Bie borë, një kamion është i ndalur në semafor, një bionde i afrohet te dritarja.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
Shoferi nuk reagon vazhdon të vozisë dhe përsëri semafori në të kuqe, ndalet. Pas tij vrapon biondja dhe e zënë në frymë i troket në dritare.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
Kamionxhiu përsëri nuk reagon, ndizet e gjelbra në semafor dhe vazhdon rrugën, në semaforin tjetër e arrin përsëri biondja dhe i troket në dritare.
– Përshëndetje, unë jam Adelina, po ju bie diçka nga kamioni.
– Përshëndetje, unë jam Xhaviti, po bie borë dhe unë po hedh kripë! – bërtet vozitësi.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Flavja 06/06/2020 at 7:03 pm

    Nuk jan aq idiote bjondet

  • Komento