Biondja dhe ariu

E kërkojnë të gjithë, nga zbutësit e deri te policët. Një kalimtar i marrë në pyetje, dëshmon se e ka parë ariun, duke ndjekur një vajzë në një shtëpi.

Menjëherë, policët lokalizojnë vendin dhe pasi hyjnë me kujdes në shtëpi, në një cep të saj dëgjojnë vajzën, bionde, që i drejtohet ariut:

“Unë u tregova e mirë me ty. S’dua gjë tjetër në këmbim, vetëm të më dhurosh atë peliçen që ke veshur…”

Të ngjashme

Ska komente

Komento