Biondinat dhe bombat

– Dy biondina duke u shëtitur gjejnë dy bomba.
– E para i thotë të dytës: “Ne menjëherë duhet t’i dërgojmë këto në polici”.
– E dyta: “Por në qoftë se njëra eksplodon?“,
– E para: “Po do t’u themi atyre se kishte qenë vetëm një!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento