Biondina në bankë

Një grua e re bionde shkon në bankë për të tërhequr para.

Për qëllime të sigurisë bankieri e pyet nëse ajo mund ta identifikojë veten.

Ajo hap kuletën e saj dhe nxori një pasqyrë të vogël, shikon në të dhe i përgjigjet: “Po, unë jam, pa pikë dyshimi”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento