Biondina: Më kanë vjedhur çdo gjë

– Telefonon një bionde ne polici: Më kanë hyrë në makinë, më kanë vjedhur të gjitha, timonin, pedalet dhe gjithçka. Pas pesë minutash merr përsëri policinë dhe u thotë: Ju kërkoj ndjesë se kisha hipur në vendin prapa.

Të ngjashme

Ska komente

Komento