Biondina: Jepi edhe një shans

Moderatori pyet një konkurrues:”Sa bëjnë 2+2? Përgjigja, 5 – Publiku tha: jepi dhe një shans. Moderatori pyet përsëri: “Sa bëjnë 2+2?” Përgjigja,3.
Publiku: -Jepi edhe një shans. Moderatori pyet përsëri: “Sa bëjnë 2+2?” 4, u përgjigj ai. Një biondinë nga publiku tha: “Jepi dhe një shans!!!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento