Biondina e shëndoshë

Pasi ajo i shpjegon si e ka hallin, mjeku i thotë: “Thjesht duhet të hani normalisht për dy ditë, pastaj kapërcejeni pa ngrënë ditën e tretë. Pastaj duhet të vazhdoni me të njëjtën metodë, për një muaj me radhë”.

Kalon një muaj dhe grua rikthehet, me 10 kilogramë më pak dhe shumë e lodhur. Doktori e pyet: “Çfarë ju ka lodhur kaq shumë? Thjesht mosngrënia?”
Gruaja i përgjigjet: “Jo doktor! Më shumë më lodhi…kapërcimi”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento