Biondina duke mësuar

– Mësuesja i këshillon nxënësit që duhet të mësojnë, ta nxejnë karrigen. Një biondinë shkon të shpija, e merr një qiri dhe e ndez nën karrige. E pyet e ëma çfarë po bën, ajo ia kthen: Na ka thënë mësuesja ta nxejmë karrigen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento