Biondina dhe burri i saj

Burri me gruan po fluturonin kur pa prit masë dëgjojnë një zhurmë. Piloti njofton me altoparlant se një motor është prishur the fluturimi do te zgjas 30 minuta me shumë se ishte parashikuar….Mbas 30 minutash përsëritet e njëjta gjë por piloti njofton se po fluturojnë me 2 motorë dhe fluturimi do te zgjas edhe 40 minuta te tjera…..Një gjë e tille përsërit dhe piloti njofton me altoparlant se: tani po fluturojmë vetëm me 1 motor dhe fluturimi do te zgjas 2 ore me shumë se e kishim parishikuar……….
Biondja pa prit masë thotë : Nëse edhe motori tjetër prishet, a do të ngelim këtu gjithë ditën?

Të ngjashme

Ska komente

Komento