Biondet dhe bananet

Dy bionde dalin nga një supermarket me qeset e mbushura plot dhe shkojnë në shtëpi. Duke i rregulluar gjësendet e blera, njëra thotë:
– Shiko, në vend të dy bananeve na paskan dhënë tri!
– S’ka lidhje, njërën do ta hamë – thotë tjetra.

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply Sia 09/06/2018 at 12:58 pm

    ????????? Hahahahahahaha …Plz hidhni te tjera po jo banale

  • Komento