Bill Gates dhe Robert Tappan

Cili është dallimi në mes të Bill Gates dhe Robert Tappan (hakerit që u dënua për mashtrim dhe abuzim me kompjuterë).
Tappan u dënua me burg pasi ua prishi sistemin 10 për qind të kompjuterëve, nga të cilët Bill Gates përfitoi 100 milionë dollarë për sistemin kompjuterik që prishet çdo ditë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento