Besimi

-Me rastin e rikthimit te besimit njerit ju mbush mendja top edhe dite per dite shkote ne u falte e i kerkote zotit dhjete mije dollare , he sot he neser prit e ska u merzit e po i qahesh i shokut t\’vet jom fal keshtu e jom fal ashtu po me cat\’boj.
-I thot ky boja me shkrim mo , E ulet ky e na qenis i leter ene shkru adrese zotit tim e morin keto te poste kujt t’ja coshin ??
-E ja cojn kryeministrit ( veja emrin vete ) .
-E hap ky e lexon i bohet qejfi qe po e quanin zot e dhe i thot t\’vetve dashka shume dreqi cojini pese mije se boll i ka .
-E per nje jave vjen letra tjeter
-O zot me nis edhe nji dhjece po ma jep n\’dore se e mori kryeministri gjysmen.

Të ngjashme

Ska komente

Komento