Berberi dhe klienti

Më falni, sa duhet pritur për një prerje flokësh?”
Berberi: “Rreth 2 orë, sepse kam shumë rradhë tani”.
“OK”, thotë burri dhe del nga dyqani. Po të njëjtën gjë përsërit edhe në ditët pasardhëse. Derisa berberi, i habitur, vendos të dërgojë një vartës të tij për të mësuar se ku shkon zotëria, kur del nga dyqani.
Vartësi e ndjek dhe kthehet pas disa minutave, duke i thënë me buzëqeshje berberit: “Vetëm e ke gruan? Se ai shkon te shtëpia…jote”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento